30 januari 2017  |  Turn Team Heren

Eremetaal voor TOOS Turners

Zaterdag 28 januari werd in Alphen aan den Rijn het derde en laatste deel van de districtskampioenschappen georganiseerd. Het ETEC TOOS Turn Team keerde huiswaarts met tien medailles!

Categorie Jeugd 7 was het strijdtoneel voor  Nils Eriks en Steijn Verhorik. Beide heren lieten een prima indruk achter en Steijn pakte een bronzen plak. Nils eindigde als zesde.

Luc Verwijs en Niels van der Sluis vertoonden hun kunsten in categorie Junior II – 5.  Samen streden deze twee heren voor de hoogste plaatsen. Luc won de strijd en pakte het goud. Niels werd tweede.

Roeland Sleijpen van het ETEC TOOS Turn Team kwam uit in categorie Junior I – 6. Hij turnde een prima wedstrijd en eindigde als derde.

Richard Nobel kwam uit in categorie Senior 5. Hij turnde een constante wedstrijd en werd zevende.

Stefano van Kesteren turnde niet zijn beste wedstrijd in categorie Junior II – 4, maar eindigde desondanks toch nog als tweede.

Pim Luiten, Swen van Diggele en Luis Huisman deden mee in categorie Senior 4. Luis begon al ziek aan de wedstrijd en staakte de strijd na drie toestellen. Pim en Swen vochten een onderling duel uit en Pim besliste het in zijn voordeel: hij pakte het goud, Swen kreeg het zilver omgehangen.

Tenslotte kwamen maar liefst vijf heren van het ETEC TOOS Turn Team uit in categorie Senior 3: Bart Kerkhoven, Bas van Agten, Daan Koedoot, Erik Koppenaal en Jari van der Eijk. Het podium kleurde TOOS-geel: Erik werd eerste, Bas tweede en Daan derde. Jari kwam uit op een vierde plaats en Bart werd vijfde.

Twee van de medaillewinnaars: Luc Verwijs en Steijn Verhorik