30 juni 2017  |  Twirlen

Energiek optredens van twirlers tijdens Schouwburgvoorstelling

Zaterdag 24 juni was het tijd voor de dans- en twirlvoorstelling “Energie” in de Goudse Schouwburg. Zowel de dansers, als de twirlers van TOOS gaven optredens in de mooie theaterzaal, waarbij het thema “Energie” in vele vormen naar voren kwam. Alle teams van Illusion deden mee aan de voorstelling. Team D en C lieten gezamenlijk een pomponshow zien op het nummer “It’s Oh So Quiet” van Bj√∂rk. Gekleed in pyjama’s met een sterrenhemel op de achtergrond beeldden zij een slaapfeestje uit, waarbij stiekem toch niet werd geslapen. Met het uitbeelden van “geen energie” naar “veel energie” spetterden ze van het podium.

De twirlers van Team B maakten het wat spannender. Verkleed als mummies werden zij “opgewekt” door de bliksem en lieten zij met de baton een spannende show zien op een mix van spookachtige muziek. Met op de achtergrond een hoop onweer hing er een grimmige Halloweensfeer op het podium.

Team A mocht het laatste twirloptreden verzorgen. Hiervoor was een nieuwe show in elkaar gezet met als thema “Superkracht”. Want wie heeft er meer energie dan een superheld? Verkleed als helden, met maskers en al, lieten de meiden van Team A zien wat “Girlpower” is. De wedstrijdregels werden even vergeten en twirltechieken werd gecombineerd met leuke sprongen en tricks.

De avond werd geopend en afgesloten met een spetterende dans met alle dansers en twirlers van TOOS bij elkaar. Het was een geslaagde en gezellige avond!