23 april 2012  |  Twirlen

Eerste plaats Twirlteam A Illusion

Afgelopen zaterdag 21 april nam de twirlafdeling Illusion van de multisportvereniging TOOS voor het eerst deel aan een twirlwedstrijd.

Na de oprichting twee jaar geleden, is er hard gewerkt om de meiden de technieken en verschillende routines aan te leren . En afgelopen zaterdag was dan de tijd aangebroken om deze routines op de wedstrijd in Nieuwkoop te tonen. Onder leiding van Renske Luijendijk deed team A, een small team, en team B, een large team, mee aan de twirlwedstrijd. Ook deed Dione van der Greft voor het eerst met haar solo mee. Zij kwam daarmee uit in de Rhythmic Twirl Preteen beginners klasse en mocht daarmee de spits afbijten. Op een leuke manier wist ze haar thema “Nerd”neer te zetten . Dione haalde hierbij mooie resultaten.

Vervolgens was het de beurt aan team A. Zij deden mee met een thema gebaseerd op de jungle en wisten zowel de trainster als de supporters te verbasen. Ze behaalden dan ook maar liefst gelijk een eerste plek!

Als laatste van de dag moest Team B de vloer op. Hun thema is “Cowgirls” en dit wisten zij op een enthousiaste manier over te brengen. Team B wist een mooie tweede plek te behalen.

Met deze eerste wedstrijd is de spits afgebeten voor de aankomende wedstrijden zowel in het voor- als naseizoen. Hieraan zullen dan ook meerdere solisten en duo’s gaan deelnemen.

Ben je ook geïnteresseerd in twirlen? Kom eens kijken bij één van onze trainingen op de vrijdagavond in TOOS Plaza. Of kom ’s middags op Koninginnedag tijdens Prettepret in Waddinxveen deelnemen aan de Twirlworkshop! Tevens geven team A en B dan een spetterend optreden! Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl.

 

De Illusion Twirlteams A en B