23 april 2016  |  Turn Team Dames

Dröge Turnteam sluit turncompetitie af met een 3e plaats!!

Het Dröge Turnteam bestaande uit Rosa Boekhorst, Nicole Esveldt, Suzanne Koelewijn, Kyra Minnema, Fleur Neeleman en Maud van Ringelenstein, uitkomend in poule 5b turnde zaterdag 23 april 2016 hun laatste wedstrijd in de turncompetitie. De tegenstanders waren OKK uit Nieuwkoop, Velocitas uit Gouda en Quintus uit Kwintsheul.

Het team begon hun wedstrijd op brug. Ondanks wat foutjes wisten ze een derde plek op dit onderdeel te behalen. Nicole behaalde op brug een knappe derde plek met 13.00 punten. Op sprong knalde de meiden er mooie salto’s en overslagen uit. Dit resulteerde dan ook in een eerste plek voor het team en Nicole werd eerste (13.375) en Suzanne derde (13.625) op dit onderdeel.

Op vloer turnde de meiden allemaal strakke oefeningen maar de concurrentie was erg sterk waardoor ze hier op een derde plek eindigde. Rosa en Maud behaalde respectievelijk een tweede en derde plek op dit onderdeel. Het laatste onderdeel was balk wat toch altijd een lastig onderdeel blijft, maar de meiden werden mooi tweede op dit onderdeel.

Al met al een mooie wedstrijd van het Dröge Turnteam. TOOS/Dröge turnteam werd derde achter Quintus en de winnaar Velocitas maar ruimschots gewonnen van OKK die vierde werd.