23 januari 2017  |  Turn Team Heren

Drie keer brons voor turners TOOS

Zaterdag 21 januari werd in TOOS Plaza het tweede deel van de districtskampioenschappen herenturnen georganiseerd. De heren van het ETEC TOOS Turn Team kwamen goed voor de dag en pakten drie bronzen plakken.

Categorie Instap 10 was het strijdtoneel voor TOOS turner Niels Romijn. Deze jongeman deed het uitstekend en verdiende een bronzen medaille.

Drie turners van het ETEC TOOS Turn Team deden mee in categorie Instap 9: Naud van Egmond, Auke de Lange en Damian Rook. Ook deze mannen kwamen goed voor de dag. Het podium was helaas net een brug te ver: Auke eindigde als zesde, Naud werd negende en Damian kwam uit op een tiende plaats.

Julian van Herk en Jelle Versluis kwamen voor TOOS uit in categorie Pupil 8. Na een prima wedstrijd kwam Julian uit op een negende plaats. Jelle mocht het podium op om een bronzen medaille in ontvangst te nemen.

Tenslotte kwam Victor Moons uit in categorie Pupil 7. Hij maakte de overstap van de tweede naar de eerste divisie en liet zien dat dit geen vergissing is geweest. Ook hij mocht een bronzen plak in de tas steken.

Op deze dag kwamen bijna 150 turners uit de regio in actie. Mede door de inzet van vele vrijwilligers onze vereniging verliep de organisatie op rolletjes.