05 mei 2018  |  Verenigingsinfo

Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht – Meld je aan!

Na een succesvolle eerste editie vindt op zaterdag 30 juni de tweede editie van de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook mee!                  

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

Meefietsen = geld verdienen!

Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 5,00 (voor de route van 15 km), € 10,00 (voor de route van 30 km), € 20,00 (voor de route van 60 km) of nieuw dit jaar € 25,- (wielerroute 80 km) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Bovendien is het een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt, levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden

Het fijnst vinden we het als je je snel aanmeldt bij Ellen van Harten (06-83943800 of ellenvanharten@kpnmail.nl). Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt en hoeveel kilometer ieder gaat fietsen. Bij TOOS komt ook een intekenlijst waarop je je kunt aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 mei.

 Meer informatie

Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/gouwestreek.

Ben je actief op Twitter? Volg @RaboGouwestreek, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

 

Wanneer? Zaterdag 30 juni 2018
Hoe laat is de start? Start tussen 10.00 – 12.00 uur
Waar is de start? VV ASW Sniepweg 13-E
En de finish? Uiterlijk om 16.00 uur moet je je weer gemeld hebben bij de VV ASW om je stempelkaart in te leveren
Welke afstanden? 15, 30, 60 km of wielrenroute
Wie mag er mee doen? Iedereen. < 12 jaar wel onder begeleiding
Wat mag niet? Scootmobiel of ligfiets
Hoe weten ze of je daadwerkelijk gefietst hebt? Bij de start krijg je een stempelkaart met het nummer van TOOS. Bij controleposten wordt deze kaart afgestempeld. Alleen goed afgestempelde kaarten tellen mee.
Hoeveel kan TOOS hiermee verdienen? Er is geen maximum, dus hoe meer fietsers hoe meer geld voor TOOS.

Vanuit TOOS hebben zich inmiddels zo´n 85 mensen zich aangemeld voor de Rabobank fietstocht. Het is nog mogelijk om je aan te melden, dus wie fietst er mee?