19 januari 2017  |  Turn Team Dames

Derde plaats voor Dröge TOOS dames turnteam

Zaterdag 14 januari is voor de dames van het Dröge TOOS dames turnteam 4e divisie het wedstrijdseizoen weer begonnen. De eerste wedstrijd van 2017 werd gehouden in de Snellerpoort in Woerden.

Nicole Esveldt, Suzanne Koelewijn, Rosa Boekhorst, Milou Verbakel, Rosalie Janse en Lonne de Lange begonnen op sprong. Helaas was dit niet hun beste onderdeel en met  een score van 41,425 eindigden zij daar op een vierde plaats. Op balk revancheerden de dames zich.  Met een tweede plaats voor Rosalie en een derde plaats voor Rosa lieten de dames met  een score van 44,500 de concurrentie ver achter zich. Op het onderdeel brug werd ook netjes geturnd en haalden de dames een nette  score van 42,500. Als laatste onderdeel turnden de dames op vloer. Lonne turnde met haar vloeroefening een hele mooie tweede plaats en en in totaal kregen de dames een score van 41,300.

Uiteindelijk behaalden de dames met de vier onderdelen  een totaal score van 169,725 punten wat genoeg was voor een derde plaats.

Over twee weken, op 28 januari, is de volgende wedstrijd in de competitie voor het Dröge TOOS dames turnteam 4e divisie.