27 april 2014  |  Verenigingsinfo

Demo’s op Koningsdag bij Park Pret

Op zaterdag 26 april hebben we vanuit TOOS drie demonstraties gegeven op Park Pret.

Om 12.30 uur was het allereerst de beurt aan het turnteam dames olv Daniƫlle en Stehpanie, deze keer tijdelijk geleid door Rene Kleiweg. Zij lieten allerlei mooie sprongen zien op de tumblingbaan. Het was een grote groep turnsters, wel 30. Het weer was prachtig, de publieke opkomst redelijk en de gezelligheid enorm. Het was een geslaagde demo.

Later op de middag (15.30 uur) was het de beurt aan de Jeugdselectie en FoKusII van de Dansafdeling van TOOS. De locatie waar gedanst moest worden (voor de huizen aan de Houtstraat) was vooraf niet echt goed gekozen, het publiek stond heel ergens anders. Maar toch lieten de dames verschillende mooie dansen zien. Hopen dat we volgend jaar beter uit de verf kunnen komen op het podium.

De laatste groep met een demo was de Twirgroep van TOOS, zij traden om 16.30 uur op. Zij lieten twee mooie groepsoefeningen zien en tussendoor konden de aanwezige kinderen zelf nog proberen om met een batton te draaien.

Al met al heeft TOOS zich op Koningsdag weer positief laten zien als een sportvereniging waar je vele sporten kan beoefenen. Deelnemers aan de demo’s allemaal bedankt.