07 september 2014  |  Dans

Dansselectie FoKus met Dansend Nederland in Theater!

TOOS dansselectie FoKus danst op de landelijke Dance2Demo in Deventer Schouwburg op zaterdag 4 oktober.

De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) organiseert voor de 36e keer deze dans- en theatershow, die voorheen bekend stond als Landelijke Demogyjada, maar vanaf heden verder gaat onder de naam Dance2Show.

24 Dansgroepen uit heel Nederland presenteren hun mooiste, leukste en meest originele dans. Deze groepen zijn geselecteerd tijdens de Dance2Demo’s eerder dit jaar. Tezamen zetten zij in Deventer een professionele en spectaculaire dans- en theatershow neer.

Bijzondere prestatie FoKus!

Applaus voor onze dansmeiden uit FoKus! Zij hebben zich met de dans ‘Prisoner of Words’ in de picture gedanst van de jury. Een zeer bijzondere prestatie, aangezien er in het voorjaar maar liefst 38 verschillende Dance2Demo’s in heel Nederland georganiseerd waren, waarbij de jury moest kiezen uit ruim 1200 verschillende dansen! De dans ‘Prisoner of Words’ is dan ook geen gewone dans. De choreografie is gemaakt door TOOS dansdocente Margreet Zuidam-Galavazi. Samen met haar dansers heeft ze het aangedurfd een dans te maken die niet op muziek, maar op een gesproken tekst is uitgevoerd!

 

Wanneer, waar en hoe laat?

De Dance2Show vindt plaats op zaterdag 4 oktober 2014 in de Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2. De show start om 19:00 uur.

Kaartverkoop

Sinds 18 augustus zijn de kaarten á € 15,= verkrijgbaar aan de kassa van de schouwburg tijdens openingstijden van het bespreekburo, aan de balie of telefonisch: 0570-68 35 00. Ook kun je 24 uur per dag de kaarten online bestellen via de site van de schouwburg:

Programma/geselecteerde dansgroepen en gastoptredens.

Voor het voorlopige programma en meer informatie: lees verder»
Naast de geselecteerde dansgroepen zal er ook ruimte zijn voor enkele bijzondere gastoptredens.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle informatie met betrekking tot Dance2, like dan de specifieke Facebook pagina!

We hopen op veel publiek uit Waddinxveen om ook mee te genieten van deze prachtvoorstelling!