11 januari 2012  |  Dans

Dansfilms in ‘TOOS CINEMA’!

DANSFILMS IN ‘TOOS CINEMA’!
Zaterdag 4 februari a.s. is TOOS Plaza in zijn geheel omgebouwd tot een echte bioscoop: de ‘TOOS Cinema’. Kom ook kijken naar de super swingende dansvoorstellingen, waarbij alles draait om het thema film!
In TOOS Plaza wordt deze laatste week hard gewerkt aan de finishing touch voor het TOOS Danst Anders evenement. Een beproefde formule waarin de TOOS dans- en twirlgroepen net eventjes anders dan anders voor het voetlicht treden.

U ziet verschillende films in de gloednieuwe bioscoop ‘TOOS Cinema’! Een compilatie van dansfilms; humor, drama, entertainment, western of suspense! Geniet bijvoorbeeld van de kinderfilms de Smurfen, Alvin and the Chipmunks of Alice in Wonderland! Droomweg bij de dansfilms Rio, Mamma Mia of Black Swan en beleef spannende momenten bij de uitvoering van de Titanic, James Bond en de Transformers! De films worden niet geprojecteerd op het witte doek, maar worden door de TOOS deelnemers dansant uitgebeeld! Elke dans staat in het teken van een gezellig bioscoop bezoek! En deze dansante filmvoorstelling is natuurlijk geschikt voor alle leeftijden.

Beleef het mee en kom naar deze drie verschillende en spetterende dansshows!

De ‘filmzaal’ gaat 15 minuten voor de voorstelling open en in de ‘foyer’ kunt u voorafgaand of na de voorstelling genieten van een drankje.

Ook de dans- en twirlvoorstelling ‘TOOS Cinema’ bijwonen? De kaartverkoop is inmiddels gestart in TOOS Plaza, Staringlaan 18, Waddinxveen.
De kaarten kosten 5 euro per volwassene en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.
Er zijn voor volwassenen ook passe-partouts verkrijgbaar: voor 9 euro kunt u twéé voorstellingen bekijken en voor slechts 13 euro kunt u alle drie de voorstellingen bijwonen!

Kaarverkooptijden en deelnemersinfo: zie downloads:

Voor meer informatie: www.tooswaddinxveen.nl of bel 0182-611953 of 640277