02 november 2014  |  Dans

Dansfabriek 15 november 2014

TOOS dansselectie FoKus II doet zaterdag 15 november 2014 mee aan de Dansfabriek, een initiatief van Holland Dance. Het is een dansvoorstelling waar dansscholen uit regio Den Haag en de provincie Zuid-Holland zich presenteren aan het publiek. Dit beperkt zich echter niet tot de theaterzaal alleen, want op de meest onverwachte plek in het Theater aan het Spui is dans te ontdekken.

 

FoKus II laat een choreografie zien van Patricia in de stijl urban. Deze choreografie is tot stand gekomen met coaching van Soosan Gilson, verbonden als inspiratie-coach aan de Dansfabriek. Patricia: “Ik werd als ‘dansmaker’ uitgedaagd spannende en onverwachte keuzes te maken in compositie, waardoor de dans veel interessanter werd. Werken met diepte, kleinere groepen en verschillende lagen aanbrengen in choreografie waren mijn leerdoelen. Ter plekke stukken maken, uitproberen en ‘ermee spelen’ werd de nieuwe werkwijze. Leuk, maar uitdagend! Voor mij, én voor de dansers. Zij moesten extra flexibel zijn, verschillende stukken onthouden, werken met veel formaties en samenwerken met diverse danspartners.”
Nog twee weken trainen op de laatste details, kostuums en performance, en dan is het zover. Op zaterdag 15 november is het programma; vloer verkennen, generale repetitie, extra dansworkshops, snel even eten en dan klaarmaken voor de show!

 

Komt u kijken naar FoKus II? De Dansfabriek wordt een bijzondere ervaring! Kaarten voor de Dansfabriek zijn te koop à € 10,00 via: kaartverkoop » 

Voor meer informatie:
www.holland-dance.com/voorstelling/317/dansfabriek-2014