24 maart 2015  |  TOOS Evenementen Team

Dansende Super Helden bij TOOS Disco

Zaterdag 21 maart 2015 was er weer een gezellige Disco bij TOOS. Dit keer met als thema Super Helden. Er waren 18 kinderen die zich hadden opgegeven voor de Disco voor Groep 1 t/m 4 en 33 enthousiaste kids voor de Disco van Groep 5 t/m 8

Middag disco

Om 16.00 uur begon de disco voor de jongste feestvierders. Nadat ze allemaal binnen waren en een plekje op de dansvloer hadden gezocht kon de Disco beginnen.
Iedereen was heel mooi verkleed in echte discokleding of in het thema van Super Helden. Er werd een heel uur gedanst, met tussendoor de ‘stoelen-hoepel-dans’: een soort stoelendans maar dan met hoepels op de grond. Er ging telkens een hoepel weg. En natuurlijk de stopdans, ook altijd leuk om te doen!
Na een half uur was het tijd voor een glas limonade en zakje chips. Wie het mooist aangekleed was kreeg een prijsje. En er was een prijsje voor een jongen die heel goed kon dansen. Om 17.00 uur stonden de ouders weer klaar om de kids weer op te halen. Ter afsluiting kregen de discogangers allemaal nog een zakje snoepjes mee voor thuis.
Ze hadden het allemaal heel erg naar hun zin gehad.

Avond disco

De kinderen van Groep 5 t/m 8 kwamen om 19.30 uur en dat waren er heel wat meer. Ook zij zochten allemaal een plekje op de dansvloer en toen kon het dansfeest beginnen.
We hebben de limbodans gedaan en aan het einde een modeshow: iedereen mocht over de catwalk om hun disco-outfit te showen. Ze waren stuk voor stuk heel flitsend verkleed, waarna het meisje en de jongen die zich het mooist hadden verkleed ieder een prijsje kregen. En ook bij het limbodansen hadden we 2 prijswinnaars.
Tussendoor lekker limonade gedronken en chips gegeten. En toen iedereen naar huis ging uiteraard ook nog een lekkere traktatie om mee naar huis te nemen. Om 21.30 uur kwamen de ouders de kinderen weer ophalen.

Daarna hebben wij alles weer opgeruimd en was het voor ons ook tijd om naar huis te gaan. Het was een geslaagde middag en avond!!

De middag en avond heeft Randy Zuidamde muziek en de belichting  professioneel verzorgd. Dat heeft hij heel goed gedaan en daarvoor nogmaals onze dank!!! Het was geweldig.

Groetjes van het TOOS Evenementen Team
Yessica Bolte, Agnes Veeningen en Nancy Sengers.

Foto-impressie