26 maart 2017  |  Dans

Dansdocent Ilse vertrekt voor 3 maanden naar Zuidoost-Azië!

Hoi hoi,

Jullie lezen het goed, vanaf eind April ga ik op avontuur in Azië. Maar hoezo dan? Nou dat zal ik jullie even kort en krachtig uitleggen. Op 20 april studeer ik af aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft als architect. Ook al een hele prestatie! En daarna is het de uitgelezen kans voor mij om 3 maanden op reis te gaan zonder ergens anders aan vast te zitten. Die kans kon ik natuurlijk niet laten liggen en daarom heb ik besloten samen met mijn vriend Thailand, Myanmar, Laos, Vietnam en misschien zelfs nog Cambodja onveilig te gaan maken. Ik heb natuurlijk heel veel zin in dit avontuur, maar ga de meiden van groep 5/6 en de jeugdselectie zeker missen! Natuurlijk zie ik graag alle mooie foto’s en filmpjes van de schouwburgvoorstelling mijn kant op komen, terwijl ik ergens lekker op het strand van het zonnetje aan het genieten ben. Nu ik genoeg jaloersmakende beelden geschetst heb, zeg ik jullie gedag! Tot volgend dansseizoen en veel plezier met de show allemaal!!

Liefs, Dansdocent Ilse