06 maart 2016  |  Dans

Dance2Demo

Op zaterdag 9 en zondag 10 april zal de sporthal de Dreef het decor zijn van een swingend Dansevenement. In samenwerking met de KNGU zal Toos als organiserende vereniging een Dance2Demo weekend houden, wat betekent dat uit de hele regio dansgroepen naar onze sporthal zullen komen om een heerlijk dansfeest te gaan houden. Dansen om naar elkaar te kijken, maar (en dat is nieuw dit jaar) ook om een aanmoedigingsprijs te winnen. De Dance2Impress Trofee zal per demo uitgereikt worden aan 3 leeftijdscategorieën. De leukste, vertederendste, mooiste of grappigste dansen maken kans op een trofee. Deze trofee betekent niet dat je ook geselecteerd bent voor de Dance2Show (vroeger De Landelijke) in Deventer in oktober dit jaar, maar wel dat je in deze specifieke voorstelling bent opgevallen.

Leuke stimulans voor alle deelnemers dus!!

Van TOOS doen de basisschoolgroepen en de Kidz Move mee in de middagvoorstelling op zaterdag, de tieners, FoKus II en de Jeugdselectie doen mee in de avondvoorstelling. FoKus I maakt haar opwachting in de zondagochtendshow en FoKus II doet (ook) mee in de zondagmiddagvoorstelling. TOOS is dus goed vertegenwoordigd in deze shows.

Kaarten zullen alleen aan de kassa gekocht kunnen worden en zijn Eur 5,–  per stuk. Er is een mogelijkheid om passepartouts te kopen voor meerdere shows.

Klik hier voor de informatie tijden, aanwezigheid en entreeprijzen.