29 november 2017  |  Dans

Dance2Demo op 17 en 18 februari 2018 in de Dreef

In het weekend van 17 en 18 februari 2018 zullen er in de sporthal de Dreef in Waddinxveen weer Dance2Demo’s gehouden worden. Lekker dichtbij dus! Dit is een regionaal evenement, waarvoor alle (bij de KNGU aangesloten) verenigingen zich kunnen inschrijven met hun groepen. Er zijn geen speciale eisen verbonden aan de dansen, iedereen die wil, mag meedoen. De kosten hiervoor zijn gelukkig laag, omdat wij bij de KNGU horen en deze worden door TOOS betaald.

Wie doen er mee?

Alle gewone groepen van de dansafdeling van TOOS zullen op zaterdag hun dansen mogen laten zien, evenals de Kidz Move en Flow! (Jeugdselectie). Diverse andere verenigingen uit de regio, die zich voor dit leuke dansevenement hebben ingeschreven, komen ook.  Zo worden het een aantal leuke shows, waarbij we naar elkaar kunnen kijken – er is namelijk ook een deelnemerstribune.

De docenten en groepen zijn al lekker bezig met deze dansen, want zij moeten zich al voor de Kerst aanmelden met hun gekozen dans. Dan is deze natuurlijk nog niet af, maar dan zijn we al wel ingeschreven. De verdeling van de groepen wordt nog bekend gemaakt, als alle dansen definitief zijn ingeschreven, maar we gaan er van uit dat de jongsten in de ochtend of middag komen en de tieners in de avond. Op zondag hopen we nog mooie dansen te kunnen laten zien van FoKus II en FoKus.

Wie weet wint één van onze groepen ook dit jaar weer een Dance2Impress Trofee, net als vorige seizoenen!

Kaartverkoop

Kaarten zijn normaliter aan de kassa te koop, maar houdt de website en facebook in de gaten, want er zijn geruchten dat de kaartverkoop dit jaar via internet gaat verlopen. Omdat we daar alleen nog geruchten over gehoord hebben, kunnen we op dit moment helaas nog niets verder melden. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Dance2Demo in Krimpen a.d. IJssel op 2 juni 2018

Een paar groepen mogen dit seizoen ook naar de Dance2Demo in Krimpen ad IJssel op 2 juni a.s. Dat zijn alleen de selectiegroepen en de tienergroepen van de dinsdag.

Voor de agenda: Afsluiting van het seizoen op zaterdag 30 juni.

Voor alle groepen geldt, dat we hopen op zaterdag 30 juni een leuke afsluiting te maken. Voor de basisschool kinderen maken we weer een gezellige Kinderdansdag naar aanleiding van een leuk, spannend of mooi boek en voor de tieners komt er een show in de avond.

Hierover volgt natuurlijk meer informatie, maar zet de data alvast in je agenda van 2018!