31 mei 2015  |  Dans

Dance2Demo in Krimpen aan den IJssel op zaterdag 30 mei

Afgelopen zaterdag 30 mei werden er in Krimpen aan den IJssel weer 2 Dance2Demo’s gehouden. TOOS was goed vertegenwoordigd met zowel in de middag- als in de avondvoorstelling een aantal dansen.

In de middag was het de beurt aan de groepen 7+8 en de jeugdselectie.

Groep 7+8+MO1

Met veel plezier dansten de meiden van groep 7+8 van Rosanna hun “Am I Wrong?” dans. Deze ging – in tegenstelling tot de titel – helemaal niet Wrong maar zelfs bijna helemaal goed.
De meiden van groep 7+8+MO1 van Margreet wilden graag met vinger/ringlampjes dansen. Dat was een leuk effect, zij maakten gezamenlijk smileys en hartjes en zelfs het woord TOOS werd van lichtjes gemaakt. Omdat zij door de vele feestdagen niet veel hadden kunnen trainen, was de dans nog maar net af, maar toch ging deze erg goed.

Jeugdselectie

De Jeugdselectie mocht zelfs 2 dansen doen. De eerste “Candle Light” was deels al bekend aan ons, omdat we die voor een deel al gezien hadden op onze Toos Danst Anders voorstellingen. Een leuke extra waren de lichtjes die ze gebruikten. De tweede dans “Fire!” werd met veel vuur ingezet (en ook deels geblust met de brandweerslangen) en mocht dan ook rekenen op een geweldig applaus van de toeschouwers.
Naast Toos Waddinxveen en de organiserende vereniging OKK Lekkerkerk, waren ook de thuisvereniging KDO Krimpen en nog 6 andere verenigingen uit de regio aanwezig om hun dansen te laten zien. Het resultaat was een gezellige en mooie voorstelling.

MO 1-3, MO 4-6,

’s Avonds was het de beurt aan de tieners. De MO 4-6 groep van Chris was er met de dans die zij ook deden op onze Museum voorstelling in februari en deze ging heel erg goed. De 6 swingende dames vulden het hele podium. Patricia had haar groepen Mo 1-3 (On the spot) en MO 4-6 (Northern Lights) meegenomen. On the spot is een heel leuke dans met 2 fietsen erbij en die ging super swingend. Ook de Northern Lights ging super goed en kreeg ook heel mooie belichting van de heren van het licht.

FoKus II

De FoKus II dans “Black Out” ging qua dans erg goed, maar over de belichting moet nog even worden doorgedacht  door Patricia, komt vast helemaal goed voor de schouwburgvoorstelling. FoKus danste ook hun nieuwe dans “Lighthouse” en hoewel deze heel mooie effecten liet zien, moet daar nog even op de details geoefend gaan worden. Deze ging (ook door de zeer gladde vloer) niet helemaal gelijk.

Schouwburgvoorstelling

Maar, we hebben nog 4 weken voordat deze en veel andere dansen getoond zullen worden in onze eigen Schouwburgvoorstelling in Gouda, op 27 juni om 19.00 uur barst onze voorstelling los, dus wie er bij wil zijn, houdt de verkoopschema’s in de gaten en dan kan je al deze mooie dansen zien!!

Groep 7-8