01 oktober 2013  |  Dans

Dames Dansteams winnen Award

Tijdens de laatste dansavond van het seizoen voor de zomervakantie sloten de twee dames donderdag dansteams gezamenlijk af met een heel gezellige borrelavond! De avond kreeg een bijzondere wending toen de dames hoorden dat beide dansteams  dit jaar de TOOS Dance Award gezamenlijk verdiend hebben gewonnen!

Twee verschillende teams, met zeeeer trouwe leden en een grote teamspirit! Zij genieten volop van de danslessen van Margreet Zuidam-Galavazi en één team treedt zelfs ook op tijdens schouwburgvoorstellingen, TOOS Danst Anders en demogyjdada’s. Aangezien de dames van jong tot ouder (80!), volop in de running zijn, heel veel plezier beleven aan het dansen en dit ook uitstralen, vond de jury het zeker tijd om de mooie wisseltroffee dit jaar aan hen uit te reiken. Nadat de streetdance tieners M.O. 1-2, FoKus I, FoKus II, KidzMove en Jeugdselectie al eerder de TOOS Dance Award in de wacht sleepten, zijn nu onze damesteams van de donderdag de gelukkige winnaars!

Als vereniging zijn we enorm trots op al onze volwassen TOOS dansers, turners en sporters en is het leuk en waardevol om hen een keer extra in het zonnetje te zetten.

De wisseltrofee is een bronzen sculptuur vervaardigd door kunstenares Corry Ammerlaan-van Niekerk. Jaarlijks wordt deze wisseltroffee uitgereikt aan het dansteam dat de meest in het ooglopende dans- c.q. teamprestatie heeft geleverd.