04 april 2015  |  Dans

COOL Talent 2015

Op eigen initiatief deed FoKus II mee met de Muziekavond van het Coenecoop College. Daar stalen zij de show met Uptown Funk, gemaakt door Patricia. Dit viel op! Er waren scouts aanwezig bij de muziekavond….. FoKus II werd gescout voor de COOL Talent op zaterdag 11 april!

Voorstelling 11 april

COOL Talent is een avondvullende voorstelling in de grote zaal van de Goudse Schouwburg waar de beste acts van middelbare scholen uit Gouda en omgeving een professioneel podium krijgen om hun kwaliteiten aan een zo groot mogelijk publiek te tonen. FoKus II is de enige act die geselecteerd is bij het Coenecoop College om mee te doen aan COOL Talent.

COOL Talent bundelt talent en enthousiasme. FoKus II stapt uit hun comfort zone en danst dit keer op  live muziek! Een live vertolking van Uptown Funk, met een stevige band en goede zangeressen vormt hun achtergrond.

 

Tijdens de generale op 4 april is hard geoefend om op de live muziek van de schoolband en zangeressen de dans uit te voeren.

Benieuwd naar dit spektakel? Bestel je kaarten via www.cooltalent.nl.

Zaterdag 11 april a.s. wordt een drukke dag voor FoKus II. Eerst naar de Goudse Schouwburg voor de generale repetitie met de band, dan naar TOOS voor een training, samen snel wat eten en vervolgens terug naar de Goudse Schouwburg. Om 20.00 uur staan we stand-by én ready 2 go voor de COOL Talent 2015!

We gaan ervoor!

Patricia