29 september 2017  |  Turn Team Heren

Boaz Floor geslaagd voor landelijke jurycursus

In het weekeinde van 23-24 september is Boaz Floor geslaagd voor zijn landelijke jurycursus TH4. Hij heeft glansrijk zijn examen gehaald. Boaz mag nu officieel alle landelijke wedstrijden van heren turners jureren en ook Nederlandse EK en WK kwalificatiewedstrijden.

Het examen bestond natuurlijk uit een theoretisch gedeelte, maar ook uit twee praktijk delen. Namelijk het beoordelen van een oefening op inhoud van de turnonderdelen en op de uitvoering van de onderdelen. Deze D-score en E-score bepalen opgeteld het cijfer van de oefening.

Boaz van harte gefeliciteerd.

Boaz kan nog een stapje hoger en dat is internationaal jurylid. Hiervan heeft Nederland er maar 10, dus Boaz wie weet…………….

Boaz is ook turner bij het Turnteam heren van TOOS.

Juryleden TOOS
Bij het heren turnteam zijn ook de TOOS Turntrainers Sietse Siersema, Richard Nobel en Alouette van Agten jurylid.

Bij het dames turnteam zijn de volgende TOOS’ers dames jurylid: Tirza Kleiweg, Diana Gutker, Djarah Kleiweg, Chantal van ’t Wout, Diny Hofman, Ivonne van Wichen en Elles Hus.

TOOS heeft dringend behoefte aan nieuwe juryleden bij dames en heren, in de regio Zuid Holland starten binnenkort opstartcursussen voor beginnende juryleden. Het zou goed zijn als er een paar TOOS’ers hieraan meedoen.
Meer informatie kan je krijgen bij de trainers van het turnteam of bij mij.

Willem Jan Kerkhoven