06 januari 2017  |  Gym / Turnen

Apenkooien in TOOS Plaza

Op woensdagmiddag 4 januari waren 113 kinderen in de kerstvakantie in TOOS Plaza aan het Apenkooien. Ze waren lekker actief bezig van 15.00 – 17.00 uur.

Met veel drukte hebben we door 2 parcours de kinderen fanatiek bezig kunnen houden, een groot en een klein parcours. Waar de kinderen zich op verschillende manieren de weg konden ondervinden! Met telkens 5 minuten rennen door de zaal en oppassen dat je niet getikt werd hebben de kinderen zich 2 uur vermaakt! Maar wat was het jammer dat het maar 2 uurtjes waren, ze VLOGEN voorbij!

‘s Avonds was het de beurt aan de volwassenen. Hier was de opkomst minder maar er waren toch ongeveer 30 dames en heren die een gezellige avond hadden.

Om 19.00 zijn we gestart met een drankje om daarna zo fanatiek mogelijk te mogen beginnen aan de competitie. Na een paar rondes die snel verliepen en iedereen zijn beste kant liet zien, was het tijd voor een drankje en gezellig bijpraten!

Met een klein verschil in de eindstand hebben wij onze beste apenkooier van de avond gevonden, dit was: Ward Mellsen!

Na veel fanatieke rondes, kwam er voor iedereen een einde aan! Met vermoeide rode gezichten hebben we de dag afgesloten met de kinderen en met de volwassenen natuurlijk met een lekker drankje!

Filmpje 1                           Filmpje 2                            Filmpje 3