03 oktober 2013  |  Verenigingsinfo

Al 500 loten verkocht met Grote Clubactie

De Grote Clubactie is volop bezig, de loten worden goed verkocht. Op dit moment hebben we al ruim 500 loten verkocht. We willen uiteindelijk 2000 loten verkopen, we hebben dus nog wel even te gaan. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat dit weer goed komt. Er zijn nog vele leden met boekjes op pad om loten te verkopen.

In de hal van TOOS Plaza hangt een thermometer, hierop staat de actuele stand van verkochte loten. 

Helaas is de demodag door het turnteam dames en heren op de Passage in het water gevallen, het regende te hard om te gaan tumblingbaan en trampoline springen. Toch hebben de heren nog ruim 30 loten verkocht in één uurtje.

De boekjes hebben we graag terug voor de herfstvakantie, we kunnen de loten dan online invoeren, natuurlijk mag je in en na de herfstvakantie nog doorgaan met loten verkopen. Dit kan zeker tot 10 november.

Vorig jaar hebben we ruim € 4.000,–  opgehaald, dat willen we dit jaar natuurlijk ook weer. De opbrengst wordt volledig gebruikt om nieuw materiaal voor in de zalen aan te schaffen.

Vergeet ook de wedstrijd niet, wie 20 loten of meer verkoopt krijgt per 20 loten een Passagekadobon. Op dit moment heeft Dominique van Kesteren ruim 80 loten verkocht. Maar ook vele anderen hebben 20 loten of meer verkocht, ze staan allemaal op het bord in de kantine. Toppie hoor !!!!

Veel succes allemaal nog.

Willem Jan Kerkhoven