05 oktober 2014  |  Verenigingsinfo

Al 350 loten verkocht met Grote Club Actie

De Grote Clubactie is volop bezig, de loten worden goed verkocht. Op dit moment hebben we al ruim 350 loten verkocht. We willen uiteindelijk 2000 loten verkopen, we hebben dus nog wel even te gaan. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat dit weer goed komt. Er zijn nog vele leden met boekjes op pad om loten te verkopen.

In de hal van TOOS Plaza hangt een thermometer, hierop staat de actuele stand van verkochte loten. 

Tijdens de demodag op de Passage hebben we ook nog wat loten verkocht. De heren van het Turnteam dames en heren gaven mooie demonstraties op de tumblingbaan en minitrampoline. Helaas is vanwege een ongelukkige sprong van Laurens deze middag vroegtijdig afgesloten. Toch hebben de dames en heren nog ruim 77 loten verkocht.
Gelukkig valt het met Laurens allemaal mee, hij moet alleen een paar weken rustig aan doen en mag in die tijd niet turnen.

De boekjes hebben we graag terug voor de herfstvakantie, we kunnen de loten dan online invoeren, natuurlijk mag je in en na de herfstvakantie nog doorgaan met loten verkopen. Dit kan zeker tot 10 november.

Vorig jaar hebben we ruim € 4.000,–  opgehaald, dat willen we dit jaar natuurlijk ook weer. De opbrengst wordt volledig gebruikt om nieuw materiaal voor in de zalen aan te schaffen.

Vergeet ook de wedstrijd niet, wie 20 loten of meer verkoopt krijgt per 20 loten een kadobon. Op dit moment heeft Damian Rook 34 loten verkocht en staat hij bovenaan. Maar ook vele anderen hebben 20 loten of meer verkocht, ze staan allemaal op het bord in de hal. Toppie hoor !!!!

Veel succes allemaal nog.

Willem Jan Kerkhoven