01 november 2015  |  Verenigingsinfo

Al 1124 loten verkocht met Grote Club Actie

De Grote Clubactie is volop bezig, de loten worden goed verkocht. Op dit moment hebben we al ruim 1124 loten verkocht. We willen uiteindelijk 2000 loten verkopen, we hebben dus nog wel even te gaan. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat dit weer goed komt. Er zijn nog vele leden met boekjes op pad om loten te verkopen.

In de hal van TOOS Plaza hangt een thermometer, hierop staat de actuele stand van verkochte loten. 

Tijdens de demodag in het nieuwe winkelcentrum hebben we ruim 150 loten verkocht.  De heren van het Turnteam dames en heren gaven mooie demonstraties op de tumblingbaan en minitrampoline.

De boekjes hebben we graag terug voor half november, we kunnen de loten dan online invoeren, natuurlijk mag tot half november nog doorgaan met loten verkopen. Dit kan zeker tot 15 november.

Vorig jaar hebben we ruim € 3.500,–  opgehaald, dat willen we dit jaar natuurlijk ook weer. De opbrengst wordt volledig gebruikt om nieuw materiaal voor in de zalen aan te schaffen.

Vergeet ook de wedstrijd niet, wie 20 loten of meer verkoopt krijgt per 20 loten een kadobon. Op dit moment heeft Julian van Herk 53 loten verkocht en staat hij bovenaan. Maar ook vele anderen hebben 20 loten of meer verkocht, ze staan allemaal op het bord in de hal. Toppie hoor !!!!

Veel succes allemaal nog.

Willem Jan Kerkhoven