01 april 2017  |  Sports

Aerobics-BBB lessen op de vrijdagochtend

Sportief op de vrijdagochtend!

Op 27 januari  werd een workshopserie van 10 Aerobics-BBB-lessen gestart op de vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur onder leiding van de nieuwe enthousiaste aerobicsdocente en tevens fysiotherapeut Jerney Haan.

Wegens het succes van deze lessen is besloten hiervan een reguliere les de maken. Dus voortaan iedere vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur Aerobics-BBB les!

Heb je zin om een (extra) les lekker sportief te bewegen? De aerobicsles is een gevarieerde les met afwisselend gebruik van steps, gewichtjes, dynabands, etc. voor een totale ‘body-workout’. In deze les werken we zeker ook aan de versteviging van de bekende BBB-spieren. Breng je conditie op peil en doe positieve energie op: je bent van harte welkom!

Ook meedoen?

Meld je aan via: info@tooswaddinxveen.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, of loop eens binnen en doe vrijblijvend een les mee.

Meer sportieve activiteiten:

Naast aerobics kun je binnen TOOS ook één of meer van de volgende sporten beoefenen: Dans, Turnen, Twirlen, Total TOOS workout, Fit Balans, Hart Sport Fit, Power Yoga en Volleybal.

Check het lesrooster voor alle mogelijkheden.