02 februari 2015  |  Verenigingsinfo

Acties bij TOOS

Beste leden,

We zijn weer begonnen met een nieuw sportjaar. Dat 2015 maar weer fantastisch mag worden.
In 2015 zijn we weer veel van plan en hebben we jullie hulp nodig, hard nodig zelfs !! Natuurlijk bij de evenementen van Dans, Twirl, Gym en Turnen maar er zijn ook acties waarbij jullie als lid TOOS kunnen ondersteunen zonder dat je er zelf veel extra’s voor hoeft te doen. Kijk maar eens waarbij jullie TOOS kunnen helpen.

Bestellen via Sponsorkliks
Bestel je bij een webwinkel artikelen? Doe dit dan voortaan via “sponsorkliks”. Je betaalt als klant het zelfde bedrag voor het product maar er gaat een percentage van je aankoopbedrag naar onze vereniging. Vorig jaar zijn we hier kleinschalig mee begonnen en leverde het al € 436,– op voor TOOS.
Als jullie allemaal bestellen via www.sponsorkliks.nl dan levert het TOOS een hoop geld op.

Inzameling gebruikte kleding

Op het parkeerterrein van TOOS Plaza staat een kledingcontainer voor de inzameling van gebruikte kleding en schoenen. Afgelopen jaar was dit goed voor € 1.100,–.
Neem gerust je gebruikte kleding mee naar TOOS Plaza en je steunt wederom TOOS.

Support Actie – donateurs

Via www.supportactie.nl of gewoon als donateur kan je TOOS helpen. Vorig jaar leverde dit € 168,– voor TOOS op. Interesse om TOOS te ondersteunen, stuur een mailtje naar  info@tooswaddinxveen.nl.

Vriendje voor een tientje
Als je zelf een nieuw lid aanbrengt voor een bepaalde les bij TOOS dan krijg je een cadeaubon van
€ 10,–. Vraag je buurman of buurvrouw eens mee naar de les, misschien ken je wel een vriendje / vriendinnetje van je school die het ook leuk vindt om te gaan sporten. Nou dat kan bij TOOS en het levert je zelf nog een leuke cadeaubon op. Wij zijn namelijk ook blij met nieuwe leden.
Brieven voor deze actie liggen in de kantine naast het publicatiebord maar staan ook op onze site.

Vrijwilligerswerk bij TOOS
TOOS is en blijft een vrijwilligersorganisatie, we zijn een echte vereniging waar veel gebeurt. Gelukkig doen we dit met z’n allen; de leden, de vrijwilligers, de leiding en het bestuur.
Ja, daar hebben we wel af en toe hulp bij nodig, misschien hebt u nog een uurtje over om ons te helpen. Neem gerust contact op met ons als u meer informatie wilt wat er precies te doen is.
We doen het tenslotte met z’n allen !!!

Het bestuur : Auke Siersema, Arco Zwijnenburg, Anja Vergeer, Willem Jan Kerkhoven, Joke Noordhoek, Nico Breedijk en Marco de Lange.