25 augustus 2016  |  Sports

Actief en gezellig bewegen – lessen van Nanny

De lessen van Nanny Vogelaar gaan in het nieuwe seizoen als volgt gegeven worden.

Wanneer
Maandag van 10.30 – 11.30 uur geven wisselend Emmie de Graaff en Sandra de Klerk de les in de Sportzaal. Deze les valt onder TOOS.
Dinsdag van 9.30 – 10.30 uur geeft Chantal Hoogendoorn-Bik de les in de Sportzaal. Deze les geeft Chantal onder haar eigen naam en ze huurt de zaal van TOOS.

De lessen starten op maandag 29 en dinsdag 30 augustus 2017.

Wie
Emmie de Graaf geeft al jaren les bij TOOS, Ouder- en Kindgym, Hart Sport Fit en ook Trim Fit lessen. Ze is een vertrouwd gezicht bij TOOS en erg bekend in het geven van lessen aan 50+ dames.
Sandra de Klerk geeft ook al jaren les bij TOOS maar dan alleen Ouder- en Kindgym. In het dagelijks leven is Sandra fysiotherapeut in Gouda en geeft ze verschillende bewegingslessen.
Chantal Hoogendoorn-Bik is een oud danser en dansdocent van TOOS en is al jaren fysiotherapeut en gaat onder de naam van haar eigen bedrijf de lessen geven op eigen titel maar dan in TOOS Plaza.

Wat
Het mag voor de leden van Nanny duidelijk zijn dat alle drie de dames anders les gaan geven dan Nanny. Iedereen heeft haar eigen specialiteit, kennis, vaardigheden en methodiek. De ene zal meer met muziek werken dan de andere. Wel wordt er geprobeerd een gevarieerde les aan te bieden die een beetje te vergelijken is met de les van Nanny.

Hoe
Als je op de maandag komt sporten dan mag je 2 proeflessen doen bij Emmie en 2 proeflessen doen bij Sandra. In die 4 weken krijg je een goed beeld hoe de dames les geven. Daarna beslis je of je hier mee door gaat of niet. Als je doorgaat wordt je lid van TOOS. Lid worden kan op elk moment door het inschrijfkaartje in te vullen en aan de docente Emmie of Sandra te geven. Bij een van de eerste lessen krijgen de dames een info enveloppe van TOOS met een inschrijfkaartje.
Opzeggen kan bij TOOS altijd alleen aan het einde van het seizoen, in dit geval juni 2017.
De contributie bedraagt voor een heel seizoen € 222,–.
Tevens wordt er eenmalig € 10,– inschrijfgeld in rekening gebracht.

Als je op dinsdag komt sporten dan wordt je geen lid van TOOS maar dan sport je bij Chantal.
Je kan hier 1 proefles doen en krijgt dan een inschrijfformulier mee.
Je betaald per kwartaal, zoals bij Nanny:  Sept: € 31,– / Okt-Dec: € 86,– / Jan-mrt: € 86,– / apr-jun: € 86,– / Jul-sept: € 55,–

Wisselen
Wisselen van dag gaat niet meer zo makkelijk als bij Nanny, dit komt omdat er of aan TOOS of aan Chantal betaald wordt. Chantal en TOOS hebben afgesproken dat je per kwartaal één les mag wisselen. Een keer op dinsdag ipv de maandag, of andersom.
Is dit niet genoeg (wat we even aankijken) dan zal er waarschijnlijk een extra contante vergoeding per les worden gevraagd.

Meer informatie
TOOS: Willem Jan Kerkhoven / info@tooswaddinxveen.nl / 0182 – 613839
Chantal: Chantal Hoogendoorn-Bik / c.hoogendoorn88@gmail.com / 06 – 45723208