01 oktober 2017  |  Sports

Actie en gezelligheid bij Total Body Fit

Al jaren is het op maandagavond, 19.55 uur enorm gezellig in de dameskleedkamer bij TOOS. Er wordt druk gekletst over de belevenissen van iedereen van de afgelopen week. En dan om 20.00 uur de zaal in voor een uur (of als je wilt 1,5 uur) fanatiek sporten:  Total Body Fit! En ja…. je hele Body wordt hier fit van. Het is een les waarin actief bewogen wordt op muziek. We starten met een half uur passencombinaties, waarna de spierversterkende oefeningen aan de beurt zijn. We sluiten af met een cooling down om het hele lichaam weer te rekken en strekken. Om 21.00 uur vertrekt een deel van de groep naar huis voor een welverdiende douche. De rest van de groep blijft nog een half uur om verder aan de conditie te werken. We schroeven het tempo behoorlijk op en daarmee ook de hartslag.

Variatie:

Variatie is het sleutelwoord. We maken gebruik van steps, gewichtjes, dynabands, tubes enz…. De lessen zijn te volgen op ieder niveau, waardoor de lessen voor iedereen geschikt zijn. Lopend, springend, met of zonder gewichten, wat je maar wilt.

Ook een les op de vrijdagmorgen:

Inmiddels is er ook een groep gestart op de vrijdagmorgen van 9.00 uur tot 10.00 uur. Het is mogelijk om een 10-strippenkaart aan te schaffen. Hierdoor kun je zelf je week indelen: 1 of 2 lessen per week, op maandag of vrijdag. Groot voordeel is dat je als je een keer niet naar je eigen uur kunt komen, altijd het andere uur kan meedoen en zo je les inhalen

Kom een paar keer gratis meedoen:

Hoewel dit een hechte groep is en de dames elkaar inmiddels goed kennen, zouden we het heel gezellig vinden de groep uit te breiden met jouw aanwezigheid. Want hoe meer zielen…… Kom daarom een paar keer gratis meedoen. Zo kun je zelf ervaren of deze manier van sporten bij jou past.

We kijken uit naar je komst.

Meer informatie: Info@tooswaddinxveen.nl of bij de leiding in de les.