Streetdance & Hip Hop


In de streetdance en hip hop lessen worden in een pittig tempo streetdance/hip hop en funky dansbewegingen aangeleerd. Streetdance en hip hop is niet alleen goed voor je ritmegevoel en coördinatie, maar zeker ook voor je conditie!

Danstechnieken en grondoefeningen komen in deze lessen ook aan bod om met nog meer souplesse, kracht en controle de juiste swing te pakken te krijgen. Uiteindelijk kan de groep – als zij willen – een spetterende dans neerzetten die tijdens een dansevenement of demo aan het publiek wordt getoond.

Elk jaar doen de TOOS streetdance en hip hop teams mee aan de jaarlijkse dansvoorstelling, dance2demo’s en extra optredens in Waddinxveen en de regio.

Hip Hop 4 Boys!

Op de dinsdagmiddag van 18.00-19.00 is er een stoer hip hop dansuur speciaal voor jongens o.l.v. Anoushka Lieveld.  Een combiles van streetdance, hip hop & breakdance, stoere moves op trendy muziekmixes. Een les waarin je swingend en hard werkt om alle technieken en choreo’s onder de knie te krijgen én je houdt je conditie goed op peil! Ben je geïnteresseerd? Kom dan z.s.m. een proefles meedoen of vraag meer info via info@tooswaddinxveen.nl.

 

Zin om te dansen?
Kijk in het lesrooster  naar een geschikte les voor jou, kom naar TOOS Plaza en doe twee gratis proeflessen mee!