Craft Turntoernooi

Op zondag 19 maart turnde een deel van de selectie op het Craft turntoernooi. Dit leverde mooie resultaten op: onze turnsters scoren veel medailles. Tijdens deze wedstrijd waren er medailles te verdienen voor zowel de meerkamp als per toestel.

In de ochtend turnden Carlijn, Maud en Tess. Tess werd 3e op sprong en Maud op brug. Carlijn behaalde een 5e plek op brug.

In de daaropvolgende wedstrijd turnden Isa, Lieke, Nora en Pascalle. Nora behaalde een 3e plek op de meerkamp en op brug. Pascalle mocht naar het hoogste podium voor haar balk oefening, Lieke werd 3e en Isa 10e op brug.

In de laatste wedstrijd turnden Amira, Bozi, Djemaya, Emma, Fleur en Ramona. Ook tijdens deze wedstrijd werden er weer medailles behaald. Emma werd 1e op de meerkamp en op balk. Fleur behaalde een 2e plek op vloer en Amira en Djemaya werden respectievelijk 2e en 3e op sprong. Bozi behaalde een 13e plek op balk en Ramona de 7e plek op brug.

Medailles voor TOOS turnsters op 19 maart

Halve finale teams

In Topsportcentrum Rotterdam turnden op 19 maart de senior C meiden hun halve finale voor teams. Het turnteam bestond deze wedstrijd uit Alisa, Britt, Eline, Iris en Jessie.
Tijdens elk toestel mogen 3 meiden turnen en alle drie de cijfers tellen mee. Brug was dit keer het sterkste toestel voor TOOS. Als team behaalde ze een 4e plek. In het eindklassement werden de meiden keurig 6e.

Fotoverslag op Instagram

Volg onze turnsters ook op Instagram. Daar zie je direct de foto’s van de verschillende turnwedstrijden waaraan de meiden deelnemen. Op Insta krijg je tevens een goed beeld van de turntrainingssessies en alle andere leuke activiteiten die voor, door en met de turnsters worden georganiseerd.