Mededelingen uit het bestuur

TOOS Plaza is gesloten van 25 december 2022 t/m 8 januari 2023.

2022 is bijna voorbij. Mooi dat we het afgelopen jaar ons 100-jarig bestaan konden vieren. We kunnen terugkijken op een muzikaal gala, een Hemelvaartsweekend met o.a. het kamp en natuurlijk 5 jubileumshows. Gelukkig hebben we ook weer veel leden mogen begroeten en hebben onze docenten mooie lessen kunnen neerzetten. Nu is het tijd om even te ontspannen, met familie op te trekken en een nieuwjaar in te luiden.

We wensen jullie fijne kerstdagen en zien jullie graag weer in 2023!

TOOS 100-jarig jubileum

Twirlteam C Nederlands Kampioen!

Team C van Illusion pakt goud op NK Twirlen

Op zaterdag 10 december deden alle teams van Illusion mee aan het Nederlands Kampioenschap. Klik snel door voor het volledige verslag van dit NK naar het nieuwsitem».

Goud en brons voor heren turnen

Op zaterdag 10 december werden landelijke teamwedstrijden turnen georganiseerd. Het Juwelier Jos’ Turnteam uit Waddinxveen kwam met twee teams in actie en veroverde goud en brons.
Het wedstrijdverslag lees je hier».

Gefeliciteerd mannen! We zijn trots op al onze turners.

Onderstaand de foto van het gouden team. Staand v.l.n.r. Swen, Bas en Rinse, zittend: Victor en Jelle.

Juwelier Jos Turnteam niveau 3 pakt goud

Weer goud voor TOOS turners

Op zaterdag 17 december werden er regionale teamwedstrijden turnen georganiseerd. Ons Juwelier Jos’ Turnteam kwam met meerdere teams en turners in actie en veroverde weer goud en scoorde een zilveren en bronzen plak. In categorie Pupil B pakte TOOS turner Gabriël van der Weijde een zilveren plak, hij was gastturner in een team van KDO Krimpen aan den IJssel. In categorie Instap A eindigden het team met Brent Hooijschuur, Alexander Bucx, Dorian van der Mel en Lauk van Ballegooijen op een mooie derde plaats. En op de foto zien jullie het gouden team met van links naar rechts: Olaf van Kats, Ray Ngadimin, Kasper van Osnabrugge en Brian de Kort. Zij veroverden het goud na een zeer spannende wedstrijd in categorie 5.

Het wedstrijdverslag met uitslagen lees je hier».

Het gouden team – v.l.n.r. Olaf, Ray, Kasper en Brian.

Goud voor TOOS turners

 

Wedstrijdseizoen TOOS dames turnteam van start

Ook onze turnsters zijn gestart met hun wedstrijdseizoen. De turnsters draaien zowel mee met de teamwedstrijden als de individuele wedstrijden. Inmiddels zijn in november al vier verschillende wedstrijden geturnd. De wedstrijdverslagen van onze turnsters kun je lezen op de pagina: Wedstrijdseizoen damesturnen van start!»

De verslagen van december volgen zo spoedig mogelijk en uiteraard is het mogelijk om zelf ook een keer een wedstrijd te bezoeken en live de prestaties van deze turnsters te zien. Kijk daarvoor eens in onze TOOS activiteitenkalender». Je ziet het complete overzicht van de wedstrijden die in de eerste maanden in 2023 op stapel staan.

Wedstrijdseizoen TOOS damesturnen

Grote Clubactie weer een succes!

Grote Clubactie levert TOOS € 5.164,63 op!

Wat een top verkopers en vrijwilligers hebben we dit jaar gehad! We hebben in totaal maar liefst 2357 loten verkocht! We kunnen nu, dankzij de lotenopbrengst én een donatie,  € 5.164,63 besteden aan nieuw materiaal! Kijk gauw op onze pagina Uitslag Grote Clubactie 2022 of:

  • je een prijs hebt gewonnen met jouw gekochte Grote Clubactie lot(en)
  • je bij de top verkopers van TOOS hoort, want dan verdien je ook een prijs!

Iedereen die heeft geholpen verdient een dikke pluim. Allemaal bedankt voor het vele werk, de inspanning en het geregel en geniet van het nieuwe materiaal in de zalen.

Klusdagen: wie komt mee klussen?

Op woensdag 4 en zaterdag 7 januari gaan we de kleedkamers schilderen. Wie komt ons helpen?

  • Op woensdag 4 januari gaan we vooral ontvetten, afplakken en schuren en hopelijk starten met verven.
  • Dan kunnen we op zaterdag 7 januari de klus afmaken. Ook zijn er nog een aantal deuren die gesteld moeten worden of misschien nieuw aangeschaft.
  • We willen om 9 uur starten en dan rond 13 uur eindigen.

Linkerhanden en rechterhanden zijn van harte welkom!
Aanmelden bij Sietse Siersema 06-44640892 of Auke Siersema 06-21420901.

Contact opnemen voor: Vragen? Tips? Tops?

Bij TOOS hebben we voor diverse vragen verschillende mailadressen. Om je zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien hebben we de volgende mailadressen:

Maar….. de snelste manier om ons te bereiken is via 06-38784730.

Sponsorkliks

We bestellen nu heel veel via webwinkels. Denk eraan, voordat je bestelt, om via de Sponsorkliks te bestellen. Grote webwinkels doneren een percentage van je aankoopbedrag via Sponsorkliks aan de vereniging (TOOS dus!) van je keuze. Het is nauwelijks moeite voor de koper, maar levert de vereniging echt geld op!
Bestel rechtstreeks via deze link: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3936.