01 november 2017  |  Gym / Turnen

4 november: “Jump In” in TOOS Plaza. Toegang vrij!

Aanstaande zaterdag 4 november wordt in Sportcomplex TOOS Plaza aan de Staringlaan in Waddinxveen de “TOOS Jump In” gehouden.

Aan deze groepsspringwedstrijd doen circa 130 meisjes en jongens van de recreatiegymnastiek mee. Zij kunnen in hun springwedstrijden laten zien, wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

De “TOOS Jump In” is een springwedstrijd voor groepen van minimaal 6 en maximaal 9 turners of turnsters. Zij kunnen inschrijven op de onderdelen: lange mat, trampoline met kast en trampoline.

Voor of na de wedstrijd kunnen de deelnemers nog recreatief springen op de tumblingbaan en andere sprongbanen en vrij turnen in de Turnzaal van TOOS Plaza.

De ochtendwedstrijd (aanvang 9.00 uur) is voor deelnemers in de leeftijdsgroep van 7-9 jaar.  In de middagwedstrijd komen de deelnemers van 9-12 jaar en van het middelbaar onderwijs aan de beurt.

Deelnemende verenigingen

De deelnemende verenigingen :  TUMO uit Moordrecht, OSS uit Zevenhuizen, UDI uit Zwammerdam, Heres uit Bodegraven, Boskoop uit Boskoop en natuurlijk TOOS uit Waddinxveen.

Prijzen

Tijdens de wedstrijd zijn er per toestel prijzen te verdienen en aan het einde van de wedstrijd wordt de “TOOS Jump In Trofee” uitgereikt aan de beste groep met het hoogste puntentotaal.

Toeschouwers zijn welkom!

Bij deze wedstrijden is het natuurlijk hartstikke leuk voor de deelnemers als er veel toeschouwers komen om ze aan te moedigen. De toegang is vrij.